Ez az oldalt Korea csodálatos világával foglalkozik.Ha tetszik,és érdekel nézz körül bátran! Üdvözlettel SungJong.♥
Fő menü.~
Korea.~
♥.
Extrák.~
Chat.~
Belépés

Történet:

 

Jang Geum egy szegény családba születik ahol az édesapja kovács. Valójában az apja katonatiszt volt a királyi palotában, de rákényszerítették,
hogy a kegyvesztett Yun királynőt megölesse.Egy jós azt mondta neki, hogy 3 nő fogja befolyásolni az életét. Az 1.őt megöli(Ez Yun királynő), a 2. miatta vész el(Jang Geum anyja Myongi), és a 3. miatt veszíti el életét, de ezzel sokak életét megmenti(Jang geum). Édesanyja pedig udvarhölgyként szolgált a palotában, majd megmérgezték pedig ártatlan volt, mégis legjobb barátnője ellenszert adott neki így túlélte.
Egy nap elmesélte neki ezt  Jang geum apja Jang Geumnek, de ezt nem árulhatja el senkinek, emrt mindhármuk megfog halni.
Egy nap kikotyogja a titkot Jang geum, emiatt menekülniük kell. Az apját elfogják, édesanyját egy nyílvessző halálra sebezi, de az utolsó kívánsága az, hogy jang geum  térjen a palotába, és legyen ő az 1. udvarhölgy. Nevelőszülei Dukku és a felesége lesznek, akik befogadják őt. Innen
Jang Geum udvarhölgynek megy a Palotába. itt ismeri meg tanítóit, mestereit (Han udvarhölgy), barátait(Yeon-seang , Chang-i), ellenségeit( Choi udvarhölgy( édesanyja " gyilkosa"), és szerelmét Min Jong-hoo katonatisztet.  A későbbiekben kiderül, hogy han udvarhölgy volt édesanyja legjobb barátnője, így még szorosabb lesz a kapcsolatuk. Szembeszáll édesanyja és Han ellenségeivel, főként Choi udvarhölggyel. Han udvarhölgy lesz az 1. udvarhölgy, és egy félreértés miatt száműzik Jang Geummel együtt.  Han udvarhölgy útközben meghal. Jang Geum a szigetről visszatér a Palotába, ahol nővér majd királyi orvos lesz belőle. Ezt mind szorgalmának, és kitartásának köszönheti, bár sokszor volt, hogy feladni készült. Sok doktor, és Jan-Douk is segített pályájának elérésében, eközben mindig mellette Min Jong-hoo.
Lee Yeon-saengből eközben királyi ágyas lett, és gyermeke is született. A király szerelmes lesz Jang Geumbe, és  tudja , hogy mi van Min Jong-hoo és a lány között. Amikor haldoklik a király elküldeti Jang Geumot, hogy házasodjon össze Min Jong-hoo-val. A Király meghal.
Jang Geumnak kislánya születik Shu Jun Min, és boldogan éltek, és Jang geum tovább gyógyított.

 

 

Doramák szentélye♥
Doramák.♥
~♥~
K-pop.♥
Keresés

Copyright MyCorp © 2019
Ingyenes honlap létrehozása с uCoz