Ez az oldalt Korea csodálatos világával foglalkozik.Ha tetszik,és érdekel nézz körül bátran! Üdvözlettel SungJong.♥
Fő menü.~
Korea.~
♥.
Extrák.~
Chat.~
Belépés
~Idézetek~


Queen Seon Deok

"Használom a Mennyet, de nem félek tőle. Tudom a világ kegyetlen, de nem hajlok meg előtte. Én uralkodok az emberek felett, de közben számítok is rájuk."

"Két féle képpen győzheted le a félelmet: Vagy elszöksz, vagy felveszed a hacot."

"Előző életeink végzete hozott ide, ezt az életet közösen éltük le minden akadályával együtt, vezesen akár az örömteli túlvilágra, akár poklok tüze közé, mi együtt maradunk."


Dong yi

"Ha nem egy szolgaleány lettem volna...Ha nem leány lettem volna, hanem fiú...Hogy miért nem tűnődtem el ezen? Mert semmi sem fog megváltozni, ha kesergek! Csak abban reménykedem, hogy következő életembe, olyan valaki alakjában születek újjá, aki képes véghezvinni valamit."
 
"Légy jellemes, hogy önmagad által érvényesülve térj rá az igaz útra."

"A fiú, ki nem az Ég küldötte, nem vitakozhat tiszteletadásról, nem nevezhet meg törvényeket, de még írásjeleket sem alakíthat át."

"Az Ég alatt, minden kézikocsi útja ugyanolyan, minden írásban ugyanazok az írásjelek és minden viselkedésnek ugyanolyan a tisztasága."

"A bölcs ember a magas erény és tudás útját járja. Így visz véghez nagy dolgokat, de a kicsiket szintén és aprólékosan."

"Egy nemesúr, kit erénye és tudása által tisztelnek, véghezviszi akaratát még a legaprólékosabb, legkisebb dolgokban is."

"A tanulás szeretete közelebb hoz a tudáshoz; a kitartó gyakorlás szeretete közelebb hoz a kegyességhez."

"Vannak, akik születésüktől fogva tudják, vannak, kik tudják, mert megtanulták, vannak, kik nehézségek árán tanulták meg, de tudásuk egy és ugyanaz."

"A dolgok együtt növekedvén nem ártanak egymásnak, és együtt megtalálva az igaz utat sem."

"Egy ember szívét nem szavai, hanem tettei által érthetik meg"

"Olyan dolog,  mint a "soha" nem létezik a világon."

"Arról álmodoztam, amit talán képtelen voltam megvalósítani. Mindnyájunkhoz hasonlóan, nagyszerű valaki artam lenni. Hasznos akartam lenni ez egyszer. Mi volt abban olyan rossz? Beteljesítettem ezt az álmot, olyan valaki segítségével, aki magasabbrangú, mint én. És ezért magamnak még jobban akartam bizonyítani. Szerettem volna mindenkinek megmutatni, hogy alacsony származásúnak lenni, nem azt jelenti, hogy az elmém is alacsony származású. Mindössze egy lehetőséget szerettem volna, hogy bizonyítsak magamnak. Még akkor is, ha ez a lehetőség csak egy pillanatig tartott."

"A megbocsájtást nem annak kell kérnie, aki a bűnt elkövette? Nem, a megbocsájtást az erőtlenek kérnek az erősektől. Hogy a bűnt ki követte el, az nem fontos, mert az nincs hatással a túlélésre."

"Béke és erőszak a legapróbb dolgokban lakozik."

"A beszéd legyen elvű; a tett őszinte. A beszédben nem lehet hamisság; a tett legyen tisztességes és helyes."

"Az összes hely, hol vele nevettem ugyanaz maradt. Ő az egyetlen ami eltűnt belőlük."


Dae Jang Geum

"Ha egy hegyet nem tudunk megmászni, meg is lehet kerülni."

"A magból lassan virág nyílik, a virág pedig termést hoz. A szikrának is tűzzé kell válnia"

"Az érzések a szívben lakoznak, a beszéd az, amit a szánkkal mondunk. A szavak képesek a dicsőséget bukássá, a barátságot gyűlöletté változtatni. Akik uralják a szavaikat, hatalmas fegyvert birtokolnak."

"Csak az emberek törődnek a ranggal a könyveket nem érdekli a rang."

"Ha a szíved gyenge, nem lehetsz méltó a rangodra."

"Tudom, hogy most rémült vagy, de ha félni fogsz, a dolgok, a kicsik is, még félelmetesebbnek tűnnek majd, mint amilyenek valójában. De ha erős vagy, a tornádót is szellőnek érezheted."

"Különös az emberi lélek. Bármennyit győzködik, hogy ne, bármennyit magyarázzák neki, nem vesz tudomást a lehetetlenről." Forrás:http://catygirls.gportal.hu

 
 
Doramák szentélye♥
Doramák.♥
~♥~
K-pop.♥
Keresés

Copyright MyCorp © 2018
Ingyenes honlap létrehozása с uCoz