Ez az oldalt Korea csodálatos világával foglalkozik.Ha tetszik,és érdekel nézz körül bátran! Üdvözlettel SungJong.♥
Fő menü.~
Korea.~
♥.
Extrák.~
Chat.~
Belépés

Történet:

 

(576) JinHeung király a halála előtt a végrendeletét - melyben unokájára hagyományozza a trónt - az ágyasára, a birodalom nagyhatalmú asszonyára, Mishilre bízza, aki azonban egyezséget köt a király másodszülött fiával, s azért cserébe, hogy a férfi őt feleségül vegye illetve királynővé tegye, meghamisítja a végakaratot. Habár ezáltal a másodszülött fiú - JinJi király néven - trónra kerül, uralkodása nem válik hosszú életűvé, megállapodásuk megszegése miatt ugyanis Mishil ellene fordítja a minisztereket és a hadsereget is. Eztán a korábbi trónörökös, JinPyeong lesz Shilla uralkodója, akit Mishil ugyancsak megpróbál az ujja köré csavarni, s ennek érdekében attól sem riad vissza, hogy a király várandós feleségét, Maya királynőt durva eszközökkel eltávolítsa az útból, és rávegye a minisztereket arra, hogy a király új feleségének kijelölésekor őt támogassák. Egy királyhű katonának, Munnonak valamint JinHeung király egykori ajándékának, egy tőrnek köszönhetően azonban Maya királynő megmenekül, és életet ad leánygyermekének illetve gyermekeinek, hisz mint az a szüléskor kiderül, a királynő ikrekkel volt várandós. Noha JinPyeong király igyekszik eltitkolni, a hír hamar elterjed a palotában, amit Mishil rögvest megpróbál saját céljaira felhasználni. Egy korábbi jövendölés szerint ugyanis, ha az uralkodónak ikergyermekei születnek, férfiágon megszakadt a szent (királyi) vérvonal. A katonák figyelme elterelésének köszönhetően a másodszülött gyermeket azonban sikerül kiszöktetni a palotából, így Mishil végül a saját testőrét küldi a király szolgálólánya és a kis hercegnő felkutatására. Mishil ugyanis egy másik jóslat bekövetkeztétől tart. JinHeung király halálakor ugyanis Munno egy látomásból megtudta, hogy a Mishil hatalmának véget vetni képes ember a Nagy-Göncöl nyolcadik csillagával egy időben születik, amely épp a két hercegnő világra jövetelével esett egy időbe.

 

A király szolgálólánya a saját lányává fogadott kis hercegnővel, DeokMannal Kínába menekül. Mishil testőre azonban 15 évvel később ott is rájuk talál, aminek következtében a kíváncsi és talpraesett lány - aki mit sem sejt valódi származásáról - elveszíti szeretett anyját. DeokMan eztán úgy dönt, fiú ruhát ölt és visszatér szülőföldjére, hogy felkutassa az apjának hitt Munnot.
Az uralkodópár eközben harmadik fiúgyermekét is elveszíti, Mishil pedig kegyetlen eszközökkel ismét megpróbálja eltávolítani az útjából az elsőszülött hercegnőt, DeokMan ikertestvérét, CheonMyeongot. A történtek után JinPyeong király a hercegnő férjét, YongSut jelöli ki örökösének. Mishil közbenjárására azonban a miniszterek a döntés ellen fordulnak, mondván, hogy a trónfosztott JinJi király fia semmilyen érdemet nem tud felmutatni, amiért elismerhetnék őt. YongSu eztán elvállalja, hogy egy kilátástalannak tűnő csatában elvezeti a sereget. Miután CheonMyeong ezt megpróbálja megakadályozni, JinPyeong király megosztja lányával a Nagy-Göncöl nyolcadik csillaga megszületésének jóslatát. Habár a shillaiak győztesen kerülnek ki a csatából, Mishil gondoskodik arról, hogy YongSu ne térhessen vissza onnan élve. CheonMyeong eztán úgy dönt, kolostorba vonul, hogy titkon megszülhesse gyermekét, és kideríthesse Munno hollétét...

Doramák szentélye♥
Doramák.♥
~♥~
K-pop.♥
Keresés

Copyright MyCorp © 2019
Ingyenes honlap létrehozása с uCoz